Lue ennen kuin lähetät pyynnön tälle alueelle!

Puuttuuko joku haluamasi traktori tai työkone, mutta et osaa itse modata? Täällä voit esittää pyyntösi niille joilta se voi onnistua.
Alueen säännöt §1 Pyyntöjen jättäminen.
§1.1 Selvitä onko esim: haluamaasi traktoriin saatavilla tekstuurit eli kuvat.
§1.2 Jätä selkeä pyyntö. Merkki, malli, mahdollisia lisätietoja, kuvia ja jne.
§1.3 Mainitse versio johon pyyntö on kysymyksessä. Esimerkiksi FS17 tai FS15.
Kiitos. :)

Lue ennen kuin lähetät pyynnön tälle alueelle!

ViestiKirjoittaja Motokuski » 21.02.2015 14:35

Poistelin tältä alueelta nyt aika monta sivua vanhemmasta päästä noita pyyntöjä, jonka lisäks kaikki sellaset joiden otsikko oli sääntöjen vastainen epämääräinen "voisko joku tehä", "tehkää tämmönen" jne. Muistakaa että otsikosta tulee käydä ilmi mitä pyydetään!

Olen huomannut, että erityisesti tällä alueella on oikeinkirjoitus ollut huonoa, varmaan puolet viesteistä on sellaisia jossa ei ole käytetty isoja alkukirjaimia tai pisteitä. Säännöissäkin jo edellytetään niiden käyttämistä, että niitä teidän pyyntöjänne olisi helpompi lukea. Myös otsikossa pitäisi olla iso alkukirjain! Kun muokkaan käyttäjän viestiin isot alkukirjaimet ja pisteet, niin kirjoitan yleensä muokkauksen syyn viestin alalaitaan, usein siinä lukee että "Isot alkukirjaimet ja pisteet". Viimeistään silloin kun semmosia alkaa ilmestyä viesteihin, kannattaisi kiinnittää huomiota siihen omaan oikeinkirjoitukseen.

Joillain käyttäjillä on myös ollut tapana tehdä useita eri viestejä tänne alueelle. Sitäkään ei katsota hyvällä, laittakaan mieluummin kaikki pyynnöt samaan viestiin. Muistakaa nimetä aiheet sitten sillä tavalla, että otsikosta selviää, mistä on kyse.

Mikäli näitä sääntöjä ei noudateta, niin siitä seuraa rangaistus.
Kuva
TJ turvallisesti miinuksen puolella.
On viisautta olla hiljaa oikeaan aikaan.
Avatar
Motokuski
Ylläpitäjä
 
Viestit: 4143
Liittynyt: 04.07.2009 19:06

Re: Lue ennen kuin lähetät pyynnön tälle alueelle!

ViestiKirjoittaja Ezmo » 19.07.2016 19:00

Lisätään tähän, huonon pyynnön jälkeen voi kommentoida pyynnön puutteita, mutta sitä ei tarvitse useamman tehdä, jos ei ole aijempaan lisättävää. Turhat huomautukset, hymiöviestit ja muut turhat johtaa varoituksiin ja banneihin.
Kuva
Intel i5 2500k 3,30GHz @ 4,53GHz, Gigabyte 760 OC 2GD , Asus P8Z68V LX, Fractal NEWTON R2 650W,Kingston SSDNow V200 120GB, Fractal Design XL .
Avatar
Ezmo
Moderaattori
 
Viestit: 8113
Liittynyt: 18.07.2010 17:33
Paikkakunta: Pohojois-Pohojanmaa


Paluu Pyynnöt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa