TIETOA MEISTÄ

Olemme suomalainen maatalousaiheinen ja Farming Simulator pelisarjaa käsittelevä sivusto.

Sivustoltamme löydät uusimmat puheenaiheet, uusimmat modit, kuvat, päivitykset ja paljon muuta!

Rekistöröityminen on ilmaista ja vie vain hetken. Tervetuloa!

 

TIETOA PELISTÄ

 

Miljoonia myynyt sarja ottaa suuren loikan eteenpäin vuonna 2018 – kaikkien aikojen farmisimulaatio palaa tänä vuonna täysin uudistetulla grafiikkamoottorilla, joka tarjoaa iskevät ja mukaansa tempaavat grafiikat ja tehosteet. Pelissä on tähän asti syvällisin ja täydellisin farmikokemus konsoleilla ja tietokoneella.

 

Farming Simulator 19 ottaa suurimman loikkansa eteenpäin sarjan kattavimmalla ajoneuvovalikoimalla! Voit ohjastaa ajoneuvoja ja koneita, jotka on luotu todenmukaisesti alan suurimmilta merkeiltä, mukaan lukien ensimmäistä kertaa John Deere, maailman suurin maatalouskonevalmistaja, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr ja monia muita.Farming Simulator 19 sisältää uusia amerikkalaisia ja eurooppalaisia ympäristöjä, joissa voit kehittää ja laajentaa farmiasi, ja se esittelee useita jännittäviä farmitoimia, mukaan lukien uusia koneita ja kasveja puuvillan ja kauran myötä! Pidä huolta sioistasi, lehmistäsi, lampaistasi ja kanoistasi – tai ratsasta ensimmäistä kertaa hevosilla ja tutki farmiasi ympäröiviä valtavia maita upouudella tavalla.

Farming Simulator 19 on kaikkien aikojen täyteläisin ja täydellisin farmikokemus konsoleilla ja PC:llä.

 

Ominaisuudet:

- Suurin edistysaskel Farming Simulator -sarjan historiassa ja kaikkien aikojen iskevin grafiikka

- Käytä ja aja satoja realistisesti mallinnettuja farmiajoneuvoja ja -työkaluja, mukaan lukien ensimmäistä kertaa maailman suurimman maatalouskonevalmistajan: John Deere

- Pidä huolta sioistasi, lehmistäsi, lampaistasi, kanoistasi ja ensimmäistä kertaa hevosistasi

- Ratsasta hevosillasi ja tutki valtavaa farmitoimia täynnä olevaa avointa maailmaa

- Kehitä farmiasi verkossa jopa 16 pelaajalla ja rikasta farmielämystäsi yhteisön luomilla modeilla konsoleilla ja tietokoneella

 

Uusimman Farming Simulator 19 peliversion edeltäjiä ovat pelin 2017, 2015, 2013, 2011, 2009 ja 2008 versiot.

 

YHTEYSTIEDOT

Ylläpitäjä: Admin
Ylläpito ja toteutus: JkkaM
Sähköposti ylläpitoon: yllapito [at] ls-fin.com

 

TIETOA EVÄSTEISTÄ

https://www.ls-fin.com/evasteet

 

SIVUSTON HISTORIA

 

Ensimmäinen foorumi perustettiin ilmaisella alustalla 2009 huhtikuussa. 2011 maaliskuussa Admin ehdotti JkkaMlle (aka Juketsulle) että suunnittelisiko hän foorumin ympärille portaalisivuston. Hanke eteni pikkuhiljaa ja ensimmäinen sivusto saatiin ulos 2011 kesäkuussa. Tämänhetkinen uudistettu ja kevyen kasvojen kohotuksen saanut sivusto julkaistiin 2014 lokakuussa virallisen Farming Simulator 15 pelin julkaisun yhteydessä.

 

Foorumin ikä on tällä hetkellä