Lehmät ei syö?

Epäselvyyksiä & ongelmia Farming Simulator 19 pelissä tai yleisesti? Kysy rohkeasti pois mitä ikinä asiasi sitten koskeekaan sillä pelin asiantuntevat vastaavat & auttavat mielellään.

Lehmät ei syö?

ViestiKirjoittaja shadowhunter » 02.08.2019 10:02

Elikkäs otsikosta taisi ongelma tulla jo selväksi. Kun ostan navettaan lehmät ja laitan ruuat ja vedet, niin juovat litran vettä ja sitten lopettavat syömisen sekä juomisen.
shadowhunter
 
Viestit: 51
Liittynyt: 12.06.2013 20:13

Re: Lehmät ei syö?

ViestiKirjoittaja RiskyP » 03.08.2019 21:40

shadowhunter kirjoitti:Elikkäs otsikosta taisi ongelma tulla jo selväksi. Kun ostan navettaan lehmät ja laitan ruuat ja vedet, niin juovat litran vettä ja sitten lopettavat syömisen sekä juomisen.

Tällaisissa ongelmissa ensimmäinen ratkaisu on seuraavanlainen:

-Heitä kaikki modit pois modikansiosta ja kokeile sitten kuluuko syömistä.

Jos menee, niin sitten tiedät että siellä on joku modi joka estää lehmiä syömästä.

Mutta. En ole pitkään aikaan noita lehmiä ostellut, niin en muista, mutta eikö siinä ollut myös sellainen toiminto että ne eivät syö ja juo koko aikaa tasaisesti, vaan säännöllisen epäsäännöllisesti varsinkin jos ei ole kuin muutama elikko? Jos sinulla ei ole kuin pari eläintä, niin talleta peli. Sen jälkeen kokeile ostaa vaikka sellainen sata elikkoa ja testaa sitten nopeutetulla ajalla meneekö ruokaa ja juomaa ja tuleeko kakkaa. Jos menee ja tulee, niin sitten "ongelmana" on tuo epäsäännöllinen ruoka-aika. Sen jälkeen vain lopetat pelin tallentamatta.
RiskyP
 
Viestit: 160
Liittynyt: 06.02.2014 09:43


Paluu Ongelmat & ratkaisut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa