blank4fachmap ongelma

Epäselvyyksiä & ongelmia Farming Simulator 17 pelissä tai yleisesti? Kysy rohkeasti pois mitä ikinä asiasi sitten koskeekaan sillä pelin asiantuntevat vastaavat & auttavat mielellään.

blank4fachmap ongelma

ViestiKirjoittaja Jashe » 03.09.2018 20:19

No onkos kukkaan muu tehny mappia tuolle kyseiselle pohojalle? Ja huomannu että esim. peltotekstuurit ja karheet ym. käyttäytyy ihan paskasti pelissä eli ne on vissiin sen neljä kertaa isommat kun perusmapissa. Sepä aiheuttaapi ongelmia esim. heinäntevossa kun ei taho koneet kerätä karheita ym. Ja onko joku keksiny kyseisenlaiseen ongelmaan ratkaisua kyseisellä tai jollakin toisella mappipohojalla? Yritän tehä jakoon tulevaa mappia, mutta ei onnistu jollei tuota ongelmata saa korjattua. Oon yrittäny ihte jo joitakin ratkasuja esim. muutellu joitakin grlen kokoja ja kokeillu muuttaa "unitsPerPixel" atripuuttia, mutta nuitten nypläämisellä mennee aina kaikki terrainin tekstuurit perseelleen.
Jashe
 
Viestit: 44
Liittynyt: 10.09.2015 21:12

Re: blank4fachmap ongelma

ViestiKirjoittaja Jashe » 06.09.2018 18:09

Ok. elikä laitetaanpa tämän ratkasuksi semmonen jotta siirsin kaikki muut romut uutteen, paremppaan pohojaan ja piirtelin sitte vain muokatut pellot ja heinät uusiksi editorissa. Ei meikäläisen papereista löytyny ratkasua tuohon ainakaan muuttamalla niitä terrainin tekstuureja. Eli kehottaasin välttämmään tuota karttapohojaa.
Jashe
 
Viestit: 44
Liittynyt: 10.09.2015 21:12


Paluu Ongelmat & ratkaisut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa