Lehtosen maitotila

Haluatko muidenkin tietävän mitä farmillasi tapahtuu? Aloita uusi aihe ja pidä muutkin jäsenet ajantasalla tilasi tapahtumista. Suosittelemme.
Alueen säännöt §1 Farmiblogin kirjoittaminen ja viestien kirjoittaminen.
§1.1 Kun kirjoitat farmiblogia kirjoita sitä selkeästi ja helposti ymmärrettävästi, kun lisäät kuvia lataa ne toimivaan kuvapalveluun että kuvat latautuvat nopeasti ja ovat näkyvissä pitkänkin ajan kuluttua eivätkä poistu saatavilta.
§1.2 Vältä turhien ja lyhyiden viestien kirjoittelua blogeihin esim: "komeeta" tai "mikä mappi" koska ne rasittaa vain viestiketjuja eli pyri kirjoittamaan selkeästi ja pitkäluontoisesti.
§1.3 Jos huomaat puutteita blogissa tai vioittuneita kuvia ilmoita asiasta ystävällisesti viestiketjuun.
Kiitos paljon!

Lehtosen maitotila

ViestiKirjoittaja Valmetp0ika » 23.11.2017 18:41

Moro moro se olisi Jani Lehtonen täällä terve, pidän tällaista 50 lehmän maitotilaa. Peltoa meillä on 80 ha ja koneina toimii New Holland TL90 vm: 99 Mp-Liftin 140 etukuormaajalla, Valmet 655 Hitroll vm: 88 ja Sampo Rosenlew 600 vm: 82. Ajattelimme poikani Leevin kanssa perustaa tällaisen pienimuotoisen blogin elämästämme täällä tilalla. Tilan historiasta sen vertaa, että tilan pito alkoi vuonna 1918, kun isoisäni Muutti tänne Pirkanmaalle pitämään pientä tilaa ``harrastuksena``, mutta homma lähtikin ihan käsistä ja tila kasvoi ihan mukavasti :D Näin ensimmäisessä päivityksessä voisimmekin laittaa kuvia viimeviikon rehunteoista.
KuvaKuvaKuvaViimeistä viedään :) KuvaJa nyt siirryttiin seuraavalle pellolle.KuvaKoneet kotiin.KuvaNyt vielä viimeinen kuva,
joka on muuten Leevin ottama, kun hän kävi karhottamassa vielä illalla 8-) Mutta se olisi moro ja ensi päivitykseen :) E: tässä vielä kuvat koneistamme.KuvaKuvaKuva
"Nothing drives better than Valtra"
Valmetp0ika
 
Viestit: 103
Liittynyt: 05.02.2016 14:21
Paikkakunta: Sirkkula

Paluu Farmiblogi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa