Yleistä keskustelua kuulokkeista

Täällä voit keskustella tietokoneista, ohjelmistoista, laitteista, käyttöjärjestelmistä ja muista tietotekniikkaan liittyvistä laitteista.

Yleistä keskustelua kuulokkeista

ViestiKirjoittaja RehuriFin » 05.03.2019 18:27

Ei tullut vielä tällaista topiikkia vastaan, joten luodaan sellainen :) .

Topiikin tarkoituksena on keskustella minkä tahansa tyypin kuulokkeista yleisellä tasolla ja vertailla vuosien varrella omistettuja kuulokkeita toisiinsa.

Esimerkiksi itselläni ekat omat kuulokkeet oli Asus Cerberukset, jotka toimi erittäinkin hyvin ja oli kestävät kuulokkeet, kunnes sanka napsahti poikki liki kahden ja puolen vuoden aktiivisen käytön jälkeen, jonka jälkeen tilalle tuli IEar (snowball jos oikein muistan) merkkiset kuulokkeet. Nämä kuulokkeet oli Technic magazinen oma tuote ja ne kestivät ja toimivat hyvin vielä viime vuoteen saakka, jolloin kajarin sisällä katkennut johto sai ostamaan nämä nykyiset HyperX Silver cloud 2:set.

HyperX kuulokkeiden lisäksi tällä hetkellä löytyy Trust Fyber bluetooth kuulokkeet, jotka sain viime jouluna lahjaksi. Noista bluetooth kuulokkeista sen verran, että amispoppia ei ole kuullut kunnolla ennen, kuin sitä on kuullut näistä kuulokkeista. Basso on kyseisissä kuulokkeissa jotain aivan jostain toisesta maailmasta.
Kuva
Suur kiitokset Jespalle allarista.
#SuomenKarhuKlaani
Avatar
RehuriFin
 
Viestit: 1810
Liittynyt: 28.12.2014 20:46
Paikkakunta: No sitähän sinun ei tarvitse tietää, mutta kysy, jos kiinnostaa.

Re: Yleistä keskustelua kuulokkeista

ViestiKirjoittaja MaPa » 05.03.2019 19:15

Mulla on jotkut 50€ Sonyn kuulokkeet. Ei niissä oo mikkiä eikä mitään semmosta, iha hyvä äänenlaatu kyllä on. Näitä ennen oli jotkut toiset Sonyt jotka oli huomattavasti painavemmat, joten pysy paremmin päässä kun nää nykyset kevyet.
Nappikuulokkeina jotkut äidin kaapista pöllityt :D
Valatra miehen tiellä pittee
Mukana #MakeLsFinGreatAgain!

Ei oo T-Sarjalaista voittanutta!
MaPa
 
Viestit: 951
Liittynyt: 07.01.2018 20:48
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Yleistä keskustelua kuulokkeista

ViestiKirjoittaja jiitu » 09.03.2019 20:39

Hyvä äänenlaatukin on vähän vaikea asia, ennenku on ajatuksella kuunnellut oikeasti hyvin toistavaa settiä, ei ole hajuakaan hyvästä laadusta.

Miulla on veho zb-6 tällä hetkellä käytössä, erittäin mukavat päässä, akku kestää tyyliin 20 tuntia-vuorokauden kuunnella. Ääni on vähän bassopainotteinen, yläpäässä huomaa ettei toista kaikkea ihan niin kirkkaasti kuin voisi mutta täysin erimaailmaa kuin ulkonäöllä ja merkillä keulivat peliheadsetit.
Uskallan suositella jos haluaa kuulokkeet mitä jaksaa pitää päässä pitempiä jaksoja putkeen.
Avatar
jiitu
 
Viestit: 2186
Liittynyt: 13.12.2009 18:52
Paikkakunta: Polvijärvi

Re: Yleistä keskustelua kuulokkeista

ViestiKirjoittaja arska fs11 » 09.03.2019 20:55

Joskus muinoin oli philipsin 30e bt tarjouskuulokkeet. Erittäin hyvät hintaan nähden, mukavat päässä. Erilaisten mutkien kautta niihin vaihtui tokmannin 20e bt kuulokkeet, jossa auxi. Hintaisekseen hyvät. Editti ja musahommissa Orient HS-400MT luurit, tosin harvakseltaan käyttelen. Vasen kanava ryömii välillä pois, korjautuis potikan vaihdolla.
Kuva

Suora putki on kaiken A ja O.
arska fs11
 
Viestit: 3202
Liittynyt: 19.05.2012 17:08
Paikkakunta: Erittäin lähellä ei mitään.


Paluu Tietotekniikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa