Farming Simulator 18

Yleinen keskustelu Farming Simulator mobiiliversioista. Pelin eri versiot aatavilla iOS, Android ja Windows Phone käyttöjärjestelmissä sekä myös Playstation Vita ja Nintendo 3DS käsipelikonsolille.

Farming Simulator 18

ViestiKirjoittaja Admin » 24.06.2017 15:50Kaikkien aikojen suosituin maatalouden hoitamiseen ja oman maatilan luovimiseen erikoistunut pelisarja, Farming Simulator, tekee paluun PlayStation Vita- ja Nintendo 3DS-käsikonsoleille. Farming Simulator 18 tutustuttaa pelaajansa seesteisen avoimen pelimaailman pariin, jossa oman maatilan hoitaminen ja kasvattaminen on kaiken ytimessä.

Luvassa on niin karjanhoitoa lehmistä lampaisiin ja sikoihin kuin myös peltojen kääntelyä, viljelyä ja lannoittamista. Eikä unohtaa tule metsänhoitoa tai omien maataloustuotteiden myyntiä markkinoilla. Kartutetulla rahavaralla puolestaan voidaan laajentaa omaa maatilaa entuudestaan ja ostaa uusia kulkuneuvoja, työkoneita ja näiden apuvälineitä.

Kaikkiaan valikoimassa on yli 50 erilaista kulkuneuvoa ja työkonetta oikean maailman merkeistä ja malleista. Erilaisia maatalousmerkkejä onkin mukana yli 30 ja näihin lukeutuvat sellaiset tunnetut nimet kuten Challenger, Fendt, Massey Ferguson sekä suomalaisittain merkittävä Valtra! Näiden avulla sujuu niin sokerijuurikkaiden, perunoiden, maissin kuin myös auringonkukkien viljely ja näiden myynti.

Farming Simulator 18 on kaikkien aikojen laajin ja monipuolisin maataloussimulaatio käsikonsoleilla koskaan ja tarjoaa pelattavaa kymmeniksi tai jopa sadoiksi tunneiksi!

Saatavilla: Android ja iOS käyttöjärjestelmille sekä PS Vita ja Nintendo 3DS käsipelikonsolille.

Ostaminen ja lisätietoja löytyy valmistajan sivuilta:
http://www.farming-simulator.com
Kuva
#MakeLS-FINGreatAgain!
Avatar
Admin
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3267
Liittynyt: 12.04.2009 03:39

Paluu Farming Simulator Mobiili

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa