Sivu 1/1

Modit ei toimi, ETS2

ViestiLähetetty: 27.03.2016 13:34
Kirjoittaja Scorppari
Elikkäs, latasin tuon afrikka eurooppa kartan. Miten se pitäs "asentaa" et se tulis peliin?
Auttakee tyhmää.

Re: Modit ei toimi, ETS2

ViestiLähetetty: 27.03.2016 13:38
Kirjoittaja HulluHeppu
Onkos sulla molemmat dlc? ja modin mukanana pitäs tulla scs tiedostot ne laitat eurotrucksimulator 2/mod kansioon ja sitte peliin ja sieltä hallitse modeja ja mappi päälle kai? Ainakin promods meni näin

Re: Modit ei toimi, ETS2

ViestiLähetetty: 27.03.2016 13:51
Kirjoittaja Scorppari
Peli kaatuu, kun käynnistää sen. Ilman modeja toimii mainiosti...

Re: Modit ei toimi, ETS2

ViestiLähetetty: 27.03.2016 14:12
Kirjoittaja mpl
Tarkoitat tota tällä foorumilla olevaa? Jotenkin musta tuntuu ettei sitä oo päivitetty :laughing:

Re: Modit ei toimi, ETS2

ViestiLähetetty: 27.03.2016 14:14
Kirjoittaja Scorppari
mpl kirjoitti:Tarkoitat tota tällä foorumilla olevaa? Jotenkin musta tuntuu ettei sitä oo päivitetty :laughing:

Muitakin modeja on kokeiltu, ihan sama mikä on, niin peli vaan kaatuu...
Jos joku viittis linkata toimivan mapin ja ohjeet sen laittoon. :D

Re: Modit ei toimi, ETS2

ViestiLähetetty: 27.03.2016 14:21
Kirjoittaja HulluHeppu
Promodsissa on kaikki suomet latviat virot liettuat islannit ja paljon lisää
Tarttee vaa molemmat dlc. Promods.com

Re: Modit ei toimi, ETS2

ViestiLähetetty: 27.03.2016 14:22
Kirjoittaja HulluHeppu
Ja siis todennäköisesti ilman noita dlc ei mapit toimi