Sivu 1/34

ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 20.12.2012 19:54
Kirjoittaja Verkku
Tein ny tälläsen tännekki, että saa kysellä kaikenlaista.

Ite alotan että miten nuota skinejä voi tehdä? Siis eli misä ne on ne tekstuurit?

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 23.12.2012 21:06
Kirjoittaja Draiveri
Mistä saa rahakoodin?

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 23.12.2012 21:37
Kirjoittaja Diesel Power
Cheat enginellää saa lisättyä/vähennettyä rahaa. Tai ainakin pitäs, nimittäin ite sain kerran tehtyä, mutta kun toisen kerran koitin ni peli kaatuun kun koittaa lähtee ajamaan... Ei kukaan osais auttaa??
E: Sain toimii. :D

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 25.12.2012 20:40
Kirjoittaja huugi kuugi
Voisko joku auttaa mua saamaan tuon radion toimii niin, että sais kuunneltua oikeita radio kanavia?

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 26.12.2012 10:07
Kirjoittaja Jalava
Miten noi ETS 2:n päivitykset asennetaan?

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 26.12.2012 12:40
Kirjoittaja Wiuwe^
Iha normaalisti .exe tiedostona.

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 26.12.2012 12:50
Kirjoittaja Jalava
Kiitos vinkistä, mutta tää kone ei avaa sitä päivitystä ku se vaan lyö listan joistain tiedostoista ja kysyy että missä kansiossa haluat avata tämän tiedoston. Nii että saisko vielä tähän neuvoa? :oops:

E: Löysin jo

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 26.12.2012 13:42
Kirjoittaja AkStunt80
Voisko joku neuvvoo ton Logitech G27 kans, ku se ei pelaa, vaikka wiuwe^ chatis neuvo miten laitan, muttaku se valittaa että ei löyry vaihteistoa, eli ei H-vaihdekaavio pelaa?

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 27.12.2012 21:32
Kirjoittaja Hopea00
Miten saan niitä arvokuljetus tai pitkämatka - merkkejä? Kaikki ADR - merkit minulla jo on.

:)

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 27.12.2012 21:51
Kirjoittaja Diesel Power
Teeppä niin et meet peliin. Siellä siun kuvan alapuolella lukkee taidot ja klikkaat siitä. Joka levelin kasvun yhteydessä saa yhen pisteen jonka voi sit sijottaa johonkin taitoon. ;)

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 27.12.2012 21:56
Kirjoittaja Hopea00
Diesel Power kirjoitti:Teeppä niin et meet peliin. Siellä siun kuvan alapuolella lukkee taidot ja klikkaat siitä. Joka levelin kasvun yhteydessä saa yhen pisteen jonka voi sit sijottaa johonkin taitoon. ;)


Okei! Nyt vasta ymmärsin!

Kiitos!

;)

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 01.01.2013 17:50
Kirjoittaja JoonZ
Tarttisin vastausta tämmöseen,eli kun meen peliin siinä näkyy ne mun "tyypit" niin ja sitten kun yritän mennä jollain niistä pelaamaan,niin siihen tulee se lataus palkki ja lukee että lataa...Mutta kun se on mennyt loppuun,niin silloin peli kaatuu..Mistä saattaisi olla kysymysys? :?

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 01.01.2013 17:53
Kirjoittaja Farmari344
Valtra T 170 kirjoitti:Tarttisin vastausta tämmöseen,eli kun meen peliin siinä näkyy ne mun "tyypit" niin ja sitten kun yritän mennä jollain niistä pelaamaan,niin siihen tulee se lataus palkki ja lukee että lataa...Mutta kun se on mennyt loppuun,niin silloin peli kaatuu..Mistä saattaisi olla kysymysys? :?

Tallennus korruptoitunu?

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 01.01.2013 17:57
Kirjoittaja JoonZ
Farmari344 kirjoitti:
Valtra T 170 kirjoitti:Tarttisin vastausta tämmöseen,eli kun meen peliin siinä näkyy ne mun "tyypit" niin ja sitten kun yritän mennä jollain niistä pelaamaan,niin siihen tulee se lataus palkki ja lukee että lataa...Mutta kun se on mennyt loppuun,niin silloin peli kaatuu..Mistä saattaisi olla kysymysys? :?

Tallennus korruptoitunu?

Mitä sitte pitäs tehä?Ja mulla on kaks tallennust,molemmis käy niin...

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 01.01.2013 18:35
Kirjoittaja 98Farminggame
Aloita uus/uudet tallennukset.

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 01.01.2013 18:37
Kirjoittaja JoonZ
Ei oo mahollista pelastaa vanhoja?

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 01.01.2013 22:40
Kirjoittaja Jellona77
Oletko lisännyt uusia modeja? Tai sitten poistanut jotain modeja?

Jotkin modit sekoittaa toisia modeja, josta johtuen peli kaatuu.
Ja savetuksessa tarvii olla ne modit kansiossa jotka on ollut tallentaessa pelin.(Uusia voi lisätä, mutta ne ainakin pitää olla jotka oli tallentaessa.)

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 02.01.2013 16:25
Kirjoittaja JoonZ
Ahaa,no poistinhan mää pari modia,kiitos!

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 04.01.2013 22:45
Kirjoittaja AkStunt80
AkStunt80 kirjoitti:Voisko joku neuvvoo ton Logitech G27 kans, ku se ei pelaa, vaikka wiuwe^ chatis neuvo miten laitan, muttaku se valittaa että ei löyry vaihteistoa, eli ei H-vaihdekaavio pelaa?

Niin, tiätäskö kukaan? Pitääkö tähän asentaa uudet ajurit? :)

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 05.01.2013 11:16
Kirjoittaja henkka22
Pystyykö talleja myymää jos niin miten ?

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 05.01.2013 18:57
Kirjoittaja MrSuomi
henkka22 kirjoitti:Pystyykö talleja myymää jos niin miten ?


Muistaakseni ei pysty myymään talleja. ;)

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 06.01.2013 12:01
Kirjoittaja henkka22
Ok.

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 06.01.2013 16:30
Kirjoittaja arska fs11
Mistä saapi nuo koodit ku peli kysyy sitä aina ku menee pelaamaa. http://www.eurotrucksimulator2.com/download.php Tuolta tuli latailtua.

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 06.01.2013 16:49
Kirjoittaja AkStunt80
arska fs11 kirjoitti:Mistä saapi nuo koodit ku peli kysyy sitä aina ku menee pelaamaa. http://www.eurotrucksimulator2.com/download.php Tuolta tuli latailtua.

Ostamalla sen pelin. Laitan YV:n sulle nii kerro yhen jutun.

Re: ETS2 Pienet kysymykset

ViestiLähetetty: 13.01.2013 12:43
Kirjoittaja Tammiaro
Miten saa tän ets:än suomeks :?: