Sivu 1/165

Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 11.02.2011 07:07
Kirjoittaja Suomalainen
Tein tämmösen aiheen jossa voi kysyä kaikista koneisiin liittyvästä poistakaa jos on turha.
Mulla ois semmonen kysymys että miten CloneCd:llä voi tehdä virtuaaliaseman?

Edit: Siis miten voin kopioida sen virtuaaliaseman cd-levylle?

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 12.02.2011 11:25
Kirjoittaja Suomalainen
Miks tää kone tulee aina valittaa tämmöstä ja en saa korjattua tarvin nopeesti apua.
Kuva

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 12.02.2011 11:51
Kirjoittaja Venom
Jos tuosta ei mitään haittaa ole niin anna olla, eipä taida saada korjattua ku asentamalla vintoosan uusiks.

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 12.02.2011 11:55
Kirjoittaja Suomalainen
Voiko se vaikuttaa mesen toimivuuteen?

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 12.02.2011 14:10
Kirjoittaja Wiuwe
Toi ilomotus johtuu Google Earthista. Kun tossa on lopussa "kmz".

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 12.02.2011 14:41
Kirjoittaja JkkaM
Niin missä kohti? Mielestäni siinä lukee winkzh32.rom. ;)

Kyseessä voi olla viirus, kannattaa ajaa ainakin Malwarebytes Anti-Malware ja ehkä myös viiruksentorjuntaohjelmasi scanni. Sitä ennen kannattaa koittaa myös CCleanerin rekisterinpuhdistusta. Nämä vinkit ainakin löysin pikaisella Googlaamisella.

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 12.02.2011 14:44
Kirjoittaja Wiuwe
Eiku ohoh :oops: luin väärin :oops:

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 12.02.2011 14:44
Kirjoittaja Suomalainen
Juketsu se osaa auttaa kokeilen tehä nuot ja kiitoksia. ;)

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 13.02.2011 15:57
Kirjoittaja topsu
mitenkäs passaako AM2 prosessorit AM2+ suoraan tai toisin päin??
entä miten monta ydintä wintoosa xp tukee??
itellä on xp professional

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 13.02.2011 20:11
Kirjoittaja Temeksi
Suomalainen kirjoitti:Juketsu se osaa auttaa kokeilen tehä nuot ja kiitoksia. ;)


Kannattaa koittaa myös, että lataat SUPERSpywaren vaikka ulkoselle kiintolevylle ja sit käynnistät koneen vikasietotilaan ja asenna sitte sen Spyware ja ajat sen. Sitte vaa koneen käynnistys ja ajat koneen puhtaaks vaikk CCleanerilla.

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 13.02.2011 22:52
Kirjoittaja Suomalainen
Kokeilin sitä juketsun laittamaa ohjelmaa niin viruksia löyty kolme. ;)

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 15.02.2011 16:34
Kirjoittaja Temeksi
Suomalainen kirjoitti:Kokeilin sitä juketsun laittamaa ohjelmaa niin viruksia löyty kolme. ;)


Koita ajaa superi nii löytyy vielä lisää. Iteltä löys 500 virusta :)

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 15.02.2011 16:39
Kirjoittaja Suomalainen
Joo pistin lataa. ;)

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 16.02.2011 08:04
Kirjoittaja Valtra_S352
Temeksi kirjoitti:Koita ajaa superi nii löytyy vielä lisää. Iteltä löys 500 virusta :)

Eiks sulla oo mitään palomuurii, ku viruksia 500. :shock:
Ihme ettei konees oo juntturassa.

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 16.02.2011 14:42
Kirjoittaja Ropsutv
Onko AMD Phenom parempi ku Athlon?Ja nVidia Geforce 315 hyvä näyttis?Ku en oikeen näistä tiedä.

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 16.02.2011 14:54
Kirjoittaja Timzze
Ropsutv kirjoitti:Onko AMD Phenom parempi ku Athlon?Ja nVidia Geforce 315 hyvä näyttis?Ku en oikeen näistä tiedä.

Ei amd:tä ja nvidiaa vaan ati ja intel! :D

Edit: Rossuks vaikka i5 ja näyttikseksi vaikka ati 5770

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 16.02.2011 16:08
Kirjoittaja Ännä
Ropsutv kirjoitti:Onko AMD Phenom parempi ku Athlon?Ja nVidia Geforce 315 hyvä näyttis?Ku en oikeen näistä tiedä.
AMD Phenom on paree, kuin Athlon. Ja GF315 on aika paska pelaamiseen.

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 16.02.2011 16:46
Kirjoittaja Ropsutv
OK.Tuleeki Ati Radeon HD5450 näyttis koneeseen.

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 16.02.2011 16:55
Kirjoittaja topsu
sanokaapa te tietävämmät että mitä meinaa intelin core i7 ja niin edelleen??? ilmottaako tuo luku jonku tiedon siitä? (muunki ku malli merkinnän)?

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 16.02.2011 17:20
Kirjoittaja jiitu
Mie oon ainaki ollu siinä uskossa että se ilmottas ydinten määrän, voin kyllä ihan hyvin olla väärässäkkii :P

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 16.02.2011 18:21
Kirjoittaja Tumpe
Se on vaan merkki ja malli.

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 17.02.2011 15:48
Kirjoittaja topsu
eikö i7 ole 8ydintä?? (neljä ydintä ja jokaisessa kaksi säiettä)??

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 17.02.2011 16:16
Kirjoittaja Ännä
topsu kirjoitti:eikö i7 ole 8ydintä?? (neljä ydintä ja jokaisessa kaksi säiettä)??
Eikös i7:ja ole 2-6 ytimisiä? Voin olla väärässäkin.

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 17.02.2011 21:18
Kirjoittaja Joni m
Millä vois mitata konee lämmöt? Valmetmies

Re: Kysymyksiä

ViestiLähetetty: 18.02.2011 15:48
Kirjoittaja topsu
Coretemp??? Sillä ainaki ja on aika kehuttu ohjelma. :D