Sivu 1/1

Lue ennen kuin lähetät pyynnön tälle alueelle!

ViestiLähetetty: 21.02.2015 14:35
Kirjoittaja Motokuski
Poistelin tältä alueelta nyt aika monta sivua vanhemmasta päästä noita pyyntöjä, jonka lisäks kaikki sellaset joiden otsikko oli sääntöjen vastainen epämääräinen "voisko joku tehä", "tehkää tämmönen" jne. Muistakaa että otsikosta tulee käydä ilmi mitä pyydetään!

Olen huomannut, että erityisesti tällä alueella on oikeinkirjoitus ollut huonoa, varmaan puolet viesteistä on sellaisia jossa ei ole käytetty isoja alkukirjaimia tai pisteitä. Säännöissäkin jo edellytetään niiden käyttämistä, että niitä teidän pyyntöjänne olisi helpompi lukea. Myös otsikossa pitäisi olla iso alkukirjain! Kun muokkaan käyttäjän viestiin isot alkukirjaimet ja pisteet, niin kirjoitan yleensä muokkauksen syyn viestin alalaitaan, usein siinä lukee että "Isot alkukirjaimet ja pisteet". Viimeistään silloin kun semmosia alkaa ilmestyä viesteihin, kannattaisi kiinnittää huomiota siihen omaan oikeinkirjoitukseen.

Joillain käyttäjillä on myös ollut tapana tehdä useita eri viestejä tänne alueelle. Sitäkään ei katsota hyvällä, laittakaan mieluummin kaikki pyynnöt samaan viestiin. Muistakaa nimetä aiheet sitten sillä tavalla, että otsikosta selviää, mistä on kyse.

Mikäli näitä sääntöjä ei noudateta, niin siitä seuraa rangaistus.

Re: Lue ennen kuin lähetät pyynnön tälle alueelle!

ViestiLähetetty: 19.07.2016 19:00
Kirjoittaja Ezmo
Lisätään tähän, huonon pyynnön jälkeen voi kommentoida pyynnön puutteita, mutta sitä ei tarvitse useamman tehdä, jos ei ole aijempaan lisättävää. Turhat huomautukset, hymiöviestit ja muut turhat johtaa varoituksiin ja banneihin.